Govert Flincklaan 51 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Medewerkers

Huisarts

De huisartsen zijn de poortwachters van de Nederlandse gezondheidszorg. Samen met u inventariseren zij uw hulpvraag, stellen zo mogelijk een diagnose en maken een behandelplan. Meestal behandelen zij zelf. Het kan zijn dat u moet worden doorverwezen naar een andere discipline binnen de eerste lijn (denk bijvoorbeeld aan de fysiotherapeut of diëtiste), of dat u moet worden doorgestuurd naar een specialist in het ziekenhuis. Als geen ander weten uw huisartsen dan de weg die bewandelt moet worden. Als dokters van uw gezin, vader, moeder, ouders en vaak ook nog andere familieleden kennen zij u en uw omstandigheden door en door wat vaak een groot voordeel is. Aarzel niet om hen te consulteren. Zij houden dagelijks spreekuur op de praktijk, er is een telefonisch spreekuur voor korte, gerichte vragen en uitslagen, ook komen zij op huisbezoek mocht dat nodig zijn.

S. van Hoek
Functie: Huisarts

Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag
S. van der Veen
Functie: Huisarts

Aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag

Doktersassistente

De doktersassistente is degene die u altijd aan de telefoon krijgt. Zij is de manus-van-alles van de huisartsenpraktijk. U kunt bij haar afspraken maken voor het spreekuur van de dokter, eenvoudige vragen neerleggen, uw recepten aanvragen, maar ze houdt ook een eigen spreekuur. U kunt op dit spreekuur terecht voor urine-onderzoek, wanneer u denkt een blaas-ontsteking te hebben, voor het verwijderen van oorproppen, voor het maken van een uitstrijkje, het geven van injecties, het doen van een zwangerschapstest, bloeddrukmeting, het maken van een hartfilmpje en longfunctietest en nog vele dingen meer.

L. Funk-Wattel
Functie: Doktersassistente

Aanwezig op maandagochtend, dinsdag, woensdag en vrijdag (om de week)
G. v/d Gruiter-Schroevers
Functie: Doktersassistente

Aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag (om de week)

Praktijkondersteuner

De Praktijk Ondersteuner Huisartsen (POH) helpt de huisarts bij het begeleiden en behandelen van patiënten met chronische aandoeningen. Denk hierbij aan Diabetes Mellitus, Astma, COPD en hart- en vaatziekten. Ook doet zij screening naar deze ziektebeelden. Bij haar kunt u bijvoorbeeld terecht voor bloeddrukmeting, Spirometrie en uw Stoppen-Met-Roken ambitie. Zij is hiervoor speciaal opgeleid en volgt nauwgezet alle cursussen dienaangaande. Omdat zij op haar spreekuur extra tijd kan besteden aan u levert dit een bewezen kwaliteitswinst op. Zij bespreekt wekelijks intensief al haar werkzaamheden met de huisarts.

M. de Wispelaere
Functie: Praktijkondersteuner

Aanwezig op dinsdag en vrijdag
S. Leonhart
Functie: Praktijkondersteuner

Aanwezig op maandag en woensdag

Praktijkondersteuner GGZ en jeugd GGZ

Als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidzorg helpt zij de huisarts bij de behandeling en begeleiding van patienten met stemmings- en angststoornissen, relatieproblemen of overspannenheid. U kunt ook bij haar terecht met vragen van heel andere aard als bijvoorbeeld slapeloosheid, obesitas of een verslaving.

H. van Sabben
Functie: Praktijkondersteuner GGZ en jeugd GGZ

Aanwezig op vrijdag
S. Hendriksen
Functie: Praktijkondersteuner GGZ en jeugd GGZ

Aanwezig op woensdag
E. van Steenbergen
Functie: Praktijkondersteuner GGZ en jeugd GGZ

Aanwezig op maandag

Actueel

01/09

Prikpost ADRZ (Diagnovum)

Per 01.09.2023 is de prikpost ADRZ ...

Lees meer
31/08

Praktijk gesloten maandag 25 september t/m vrijdag 29 september 2023

De praktijk is gesloten van maandag...

Lees meer
Archief